2017. 04. 29.

Új étlap májusban!

 

Május 11-tõl új étlappal várjuk vendégeinket a BJC Bistroban!

 
 
A bistro-szemlélet alapvetése, hogy mindig friss, az évszaknak megfelelõ alapanyagokat használunk. Szintén fontos a kreativitás, melybõl legalább annyi jut a BJC étlapjára, mint a legjobb hazai és nemzetközi jazz zenészeknek hála a klub zenés tereibe. Konyhánkban azonban nincs helye a improvizálásnak. Új ételeink akkurátus tervezõje ez alkalommai ls Palágyi Bendegúz, aki a téli ételköltemények komponálásával már hangos sikert aratott. Új, nyári étlapunkról nem tûnnek el a kedvenc "standerdek". A koncertek közben is ropogtatható házi chips válogatás vagy épp a sajttal besütött korianderes nacho továbbra is színpadon marad, ám a kedvencek mellett új sztárok is porondra lépnek. A nyári repertoár így minden korábbinál színesebb kínálattal várja a vendégeket. A gravlax, a csicsókakrémleves, a csurgódombi grillsajt saláta, a lassan fõtt vaddisznó nyak, a rozé kacsamell quiona rizottoval és a csatos üvegben tálalt tiramisu csak néhány az új, izgalmas fogások közül. 
 
 
Kacsamell saláta
Sajttal besütött nachoGravlaxCsicsóka krémlevesRáksaláta
Kéksajtos hamburger
SteakVaddisznó nyakRosé kacsamell quinoa salátávalBõrén sült csirkemell
Tiramisu
 
 
 
 
 
AKTUÁLIS ÉTLAPUNK A BISTRO & KÁVÉZÓ MENÜPONTBAN, VALAMINT ITT OLVASHATÓ: MENÜ
 
 
 

Palágyi Bendegúz
kreatív séf
 
A szakmát olyan elismert séfektõl tanultam, mint például Mógor Attila. Ezt a tudást kamatoztatva jutottam el a Haraszthy Pincészet Cinnamon étterméig, ahol jelenleg is konyhafõnökként tevékenykedem. A fõzés nem csupán fontos számomra, hanem szenvedély. A legfontosabb, hogy az étel örörmöt okozzon, így mindig olyan fogásokat alkotok, melyeket én is szívesen megennék. Örömmel vállaltam szerepet a BJC új étlapjához kapcsolódó izgalmas és kreatív munkafolyamatban.

 
ifj. Pózer István
társ-séf
 
Több mint húsz év konyhai tapasztalat áll mögöttem. A szakmát, a stabil tudást itthon elismert séfektõl tanultam, viszont szélesebb látókört külföldön szereztem. Hat évet dolgoztam Angliában, Skóciában, Hollandiában kisebb helyektõl egészen 2AA Rosette-s éttermekig. Jelenleg a Csurgódombi Sajtkonyha vezetõjeként idõm java részét a sajtkészítésnek szentelem. Örömmel vettem részt a BJC csurgódombi fogásainak megkomponálásában.

 

Természetesen továbbra is számos alkalommal a koncert után ingyenes jam session estek biztosítják a hamisítatlan jazz hangulatot éttermünkben.
 
 
Várunk mindenkit sok szeretettel koncertek elõtt közben vagy akár után, májusban hétfõtõl-csütörtökig 18.00 és 24.00, pénteken és szombaton 18.00 és 02.00 között, míg júniusban szerdától-csütörtökig 18.00 és 24.00, pénteken és szombaton 18.00 és 02.00 között.
 
Asztalfoglalás: +36 1 798 7289
 
 
YouTube Channel

Tripadvisor

 


 

-------------------

Elérhetõség:
Cím: 1136 Budapest,
Hollán Ernõ u. 7.


Tel.:

+36 70 413 98 37 
(10:00-18:00)

+36 1 798 7289
(18:00-24:00)

 

Email: info@bjc.hu
 
-------------------

KLUB és KÁVÉZÓ nyitvatartás:

 
hétfõ-csütörtök:
10.00-24.00
péntek-szombat:
10.00-02.00
 

-------------------

BJC BISTRO
NYITVA TARTÁS:

hétfõ-csütörtök:
18.00-24.00
péntek-szombat:
18.00-02.00

Június 01. és Augusztus 30. között:
szerda-csütörtök:
18.00-24.00
péntek-szombat:
18.00-02.00
vasárnap-kedd:
zárva


Asztalfoglalás:
+36 1 798 7289
 
-------------------

Jegypénztár:
Nyitvatartási napokon 19:00-22:00

 

Jegyek kaphatók a BJC-vel szemben található Broadway Jegyirodában is hétfõtõl péntekig 10:00-18:00 között. 

 

utalványok
2014 © JazzArt Közcélú Alapítvány