English version

Pankastic! Lemezbemutató Koncert

Pankastic! Lemezbemutató Koncert
2019.03.10. 20:00 (vasárnap)
Jegyárak: 1800 / 1400 HUF (teljes árú / diák és nyugdíjas)
(A nagy érdeklõdésre való tekintettel ezen az estén nem lesznek asztalok a koncertteremben. A széksorokba rendezett ülõhelyeket érkezési sorrendben foglalhatják el. Megértésüket köszönjük.)

A Pankastic! már fennállásának elsõ éve után kimagasló sikereket ért el, kuriózumnak számító hangzásukkal hiánypótló színfoltként tûntek fel a magyar könnyûzenei palettán. “django-pop” névre keresztelt stílusuk a boldog békeidõk jazzes hangzásvilágát elegyíti a modern pop és világzene egyediségével. A manouche swing és a cimbalom hangjának ötvözése nemzetközileg is eredeti zenei koncepció, mely az énekesnõ, Pálmai Panna derûs, energikus kisugárzásával párosulva teszi utánozhatatlanná a Pankasticot. 
 
A zenekar elsõsorban Kálmán Tamás dalszerzõ és a formáció saját szerzeményeit játssza, néhány merész, szellemes feldolgozással színesítve a repertoárt. Elsõ, “Tavasz, nyár, õsz, tél” címû slágerük a Petõfi rádióban debütált, majd 2015-ben nagy sikerrel szerepeltek “A Dal” címû tv mûsorban is, melyet sorra követtek a meghívások és máig emlékezetes koncertek. 
 
A Pankastic! hangos sikert aratott a MOM-ban, az A38-on, a MÜPA teltházas nagytermében pedig a Dohnányi zenekar, Hajós András és Myrtill is a formáció meghívott vendégei között szerepelt. Az énekesnõ Oláh Gergõvel közös, Bújjunk el címû duettje a zenei tv adókon máig látható. 
 
A budapesti koncertek mellett a zenekar játszott a Bansko Jazz, az Arad Jazz és a Savaria Történelmi fesztiválokon, a SZIGET-en, a VOLT-on, a Mûvészetek Völgyében, a Paloznaki Jazz Pikniken, a Gere Jazz Fesztiválon, a Veszprémfeszten, és mostanra összesen közel száz vidéki és külföldi fesztiválon, klubban és privát rendezvényen. 
 
A Pankastic! sikerének titka, hogy a jazz zenén belül könnyed, dallamos, közérthetõ muzsikájukat a mûfaj kimagasló képviselõi szólaltatják meg. Kardos Dániel gitáros virtuóz játéka mellett a humoros színpadi jelenlét és a mûfaj sajátosságából adódóan, egyben a ritmusszekció motorja. Lisztes Jenõ világklasszis cimbalmos, aki a Royal Albert Hallban a Budapesti Fesztiválzenekar szólistájaként is szerepelt. Orbán György megszámlálhatatlan hazai jazz formáció bõgõse, együtt dolgozik Szakcsi Lakatos Bélával és Palya Beával is. Serei Dániel dobos a Budapest Jazz Orchestra ütõse, aki olyan világsztárokkal is szerepelt, mint James Morrison és Raul Midón. A zenekar lelke, Pálmai Panna énekesnõ, aki egyedi hangjával, közvetlen kisugárzásával a koncertek alkalmával mindig vidám és pozitív atmoszférát teremt.
 
 
Pálmai Panna – ének, Lisztes Jenõ – cimbalom, Kardos Dániel – gitár, Orbán György – nagybõgõ, Serei Dániel – dobok
 
Vendégek:
Oláh Krisztián – zongora, ifj. Oláh Kálmán – szoprán szaxofon

 

 

A JEGYVÁSÁRLÁS MENETE:

 

SZEMÉLYESEN A BJC JEGYPÉNZTÁRÁBAN:
Nyitvatartási napokon: 20:00 órakor kezdõdõ koncertek esetében 18:00 órakor, egyéb esetekben pénztárunk a program kezdete elõtt 1 órával nyit.

 

SZEMÉLYESEN A JEGYMESTER JEGYIRODÁKBAN:
TOVÁBB >

 

ONLINE:
Jegyek vásárolhatók online a www.jegymester.hu weboldalon.
TOVÁBB >

 

TELEFONOS FOGLALÁS:
Bizonyos koncertekre telefonon is foglalhat jegyeket, illetve számos programra koncerttermi asztalt is. Az így félretett jegyeket a koncert kezdete elõtti 30. percig tartjuk fenn.
+36 70 413 98 37, +36 1 798 7289

 

Ha még nem járt nálunk, további hasznos információkat talál
ITT >

YouTube Channel

-------------------

Elérhetõség:
Cím: 1136 Budapest,
Hollán Ernõ u. 7.


Tel.:

+36 70 413 98 37 
(10:00-18:00)

+36 1 798 7289
(18:00-24:00)

 

Email: info@bjc.hu
 
-------------------

KLUB és KÁVÉZÓ nyitvatartás:

 
hétfõ-csütörtök:
10.00-24.00
péntek-szombat:
10.00-02.00
 

-------------------

BJC BISTRO NYITVATARTÁS:

 
hétfõ-csütörtök:
18.00-24.00
péntek-szombat:
18.00-02.00
 


Asztalfoglalás:
+36 1 798 7289
 
-------------------

Jegypénztár:
Nyitvatartási napokon 18:00-22:00 (vagy koncertkezdés elõtt egy órával)

 

 

2014 © JazzArt Közcélú Alapítvány