Barion Pixel
English version

Haraszti Ádám Projekt

Haraszti Ádám Projekt

A Haraszti Ádám Projekt 2015-ben alakult meg Londonban. Az eredeti felállásban Sheldon Agwu (London), Bodo Maier (Basel) és David Mrakpor (London) voltak, akikkel felvették első kislemezüket 2016 májusában 'The First' címmel.
2017. őszén magyar zenészekkel alakul át a zenekar és 2019-ben a Hangfoglaló Program támogatásával el is készítik első nagylemezüket 'Let it Flow' címmel, amit az MZK Publishing adott ki. A lemezen meglepetésként egy énekes szám is felkerül, amin az ikonikus Sena hangja hallható, ehhez a dalhoz klip is készült.
A jelenlegi formációban Turcsányi Áron basszusgitáron, Szabados-Tóth Bálint billentyűn, szaxofonon és Deák Attila gitáron kíséri Ádámot.
2021. elején fog megjelenni második nagylemezük 'Wonky Tonky' címmel. Ezen az albumon már három énekes szám is szerepelni fog, olyan ismert zenészekkel, mint Csillag Júlia, Harcsa Veronika és Farkas Roland 'Wolfie', zenéjüket a jazz, soul és a hip-hop műfajok jellemzik leginkább.
 
 
Haraszti Ádám – dob, Préda Kovács Zsolt – szaxofon, Deák Attila – gitár, Szabados-Tóth Bálint – zongora, Turcsányi Áron – basszusgitár
Vendégek: Csillag Júlia – ének, D. Nagy Ágnes – ének, Cserháti Veronika – ének

 

A JEGYVÁSÁRLÁS MENETE:

 

SZEMÉLYESEN A BJC JEGYPÉNZTÁRÁBAN:
Nyitvatartási napokon: 20:00 órakor kezdődő koncertek esetében 18:00 órakor, egyéb esetekben pénztárunk a program kezdete előtt 1 órával nyit.

 

SZEMÉLYESEN A JEGYMESTER JEGYIRODÁKBAN:
TOVÁBB >

 

ONLINE:
Jegyek vásárolhatók online a www.jegymester.hu weboldalon.
TOVÁBB >

 

TELEFONOS FOGLALÁS:
Bizonyos koncertekre telefonon is foglalhat jegyeket, illetve számos programra koncerttermi asztalt is. Az így félretett jegyeket a koncert kezdete előtti 30. percig tartjuk fenn.
+36 1 798 7289

 

Ha még nem járt nálunk, további hasznos információkat talál
ITT >

2014 © JazzArt Közcélú Alapítvány
X