English version

Veronaki Klub - Szilveszteri Meglepetés

Veronaki Klub - Szilveszteri Meglepetés

Fergeteges szilveszteri buliba várja a gyermekeket december 30-án a Veronaki. A Budapest Jazz Clubban a zenekar legnépszerûbb lemezeirõl – Gõgös Gúnár Gedeon, Libabál, Kiugrott a gombóc és Világforgó – játszik majd, és a résztvevõkkel közösen felelevenítik az óév búcsúztatásához és az újév fogadásához kapcsolódó legérdekesebb népi hagyományokat is. Emellett lesz közös koccintás, tánc, nevetés, ügyességi játékok, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 
 
A Tarján Veronika énekes, meseíró és Mogyoró Kornél, ütõhangszeres által alapított Veronaki zenekar célja, hogy dalaik segítségével a gyermekek játékosan váljanak nyitott, zeneértõ és zeneszeretõ közönséggé. Az együttes mesés világa Tarján Veronika meséibõl és szövegeibõl építkezik és alkot egy teljesen egyedülálló zenei világot, mely által a gyermekek olyan zenei stílusokat, fordulatokat ismerhetnek meg, amitõl hallásuk kifinomul, zenei intelligenciájuk fejlõdik. A gyermekszilveszterrel Tarján Veronika régi álma valósul meg: „Kislányunk, Mogyoró Virág Alma lassan kétéves lesz.  Amióta gyermekem van teljesen másképp élem meg az ünnepeket, a hagyományokat. Fontosabbá váltak a megélt pillanatok, és az is, hogy ezeket a családommal töltsem. Szeretném, ha lenne egy nap az újév megkezdése elõtt, amikor szeretteinkkel, barátainkkal a családra és a gyermeki játékra fókuszálva együtt vagyunk. Ezzel minden rosszat kizárva együtt varázsolnánk olyan új évet, amely tiszta, mint a gyermeki lélek.”
 
A Budapest Jazz Clubban tartott gyermekszilveszter így jóval több lesz, mint egy hagyományos koncert, a mese, a zene és az önfeledt, szabad játék lesznek fõszerepben. A Veronaki közös játékokkal, tánccal és a népi hagyományok felelevenítésével várják a közönséget. Az óévtõl való búcsúzás egyik jellemzõ népszokása például a zajkeltés. A zenekar úgy érzi, ezt a hagyományt nem lesz nehéz a nagy számú gyermekközönséggel hitelesen kivitelezni. Zajkeltõ eszközökrõl õk is gondoskodnak, de bárki hozhat magával olyan eszközt, amivel egy felvonulás kíséretében – az együttes tagjaival közösen – kiûzi a telet és minden rosszat, ami ebben az évben történt. De a koncerten felelevenítenek mágikus bõség- és szerencsevarázsló praktikákat, valamint az idõ- és a szerelmi jóslások izgalmas hagyományait is. Délben pedig kölyökpezsgõs koccintással búcsúznak az óévtõl. 
 
 
Jegyárak
Normál jegy: 1500 Ft
Családi jegy (4 fõre): 4800 Ft
 
Kapunyitás: 10.30
Koncert: 11.00
 
 

 

A JEGYVÁSÁRLÁS MENETE:

 

SZEMÉLYESEN A BJC JEGYPÉNZTÁRÁBAN:
Nyitvatartási napokon: 20:00 órakor kezdõdõ koncertek esetében 18:00 órakor, egyéb esetekben pénztárunk a program kezdete elõtt 1 órával nyit.

 

SZEMÉLYESEN A JEGYMESTER JEGYIRODÁKBAN:
TOVÁBB >

 

ONLINE:
Jegyek vásárolhatók online a www.jegymester.hu weboldalon.
TOVÁBB >

 

TELEFONOS FOGLALÁS:
Bizonyos koncertekre telefonon is foglalhat jegyeket, illetve számos programra koncerttermi asztalt is. Az így félretett jegyeket a koncert kezdete elõtti 30. percig tartjuk fenn.
+36 70 413 98 37, +36 1 798 7289

 

Ha még nem járt nálunk, további hasznos információkat talál
ITT >

YouTube Channel

-------------------

Elérhetõség:
Cím: 1136 Budapest,
Hollán Ernõ u. 7.


Tel.:

+36 70 413 98 37 
(10:00-18:00)

+36 1 798 7289
(18:00-24:00)

 

Email: info@bjc.hu
 
-------------------

KLUB és KÁVÉZÓ nyitvatartás:

 
hétfõ-csütörtök:
10.00-24.00
péntek-szombat:
10.00-02.00
 

-------------------

BJC BISTRO NYITVATARTÁS:

 
hétfõ-csütörtök:
18.00-24.00
péntek-szombat:
18.00-02.00
 


Asztalfoglalás:
+36 1 798 7289
 
-------------------

Jegypénztár:
Nyitvatartási napokon 18:00-22:00 (vagy koncertkezdés elõtt egy órával)

 

 

2014 © JazzArt Közcélú Alapítvány